Feeling 24



Ehh pegi TS ? Bukan pegi class ? Muhihi .

Thursday



okay , patot nya hari ini aku kene masuk class IT apply and introduction to IT . tapi pabila anasir jahat datang menghadap , maka terbatal lah segala niat untuk mendapat 4flat ! HAHA . 
yess , aku memang tk datang class today . 
Pergi mana ?-->TIMES SQUARE laa derr . dekat dengan kolej kan . dengan si Nida Noraziera ni . ckap dgn aku nak ajak teman beli selipar pkol 12.30 . Skali pukol 1.45 baru sampai . 
Okay memang dah takan datang class lah kan  . Dok perabis rm60 . cisss ! bedebah punye 9 nafsu . >.<

Sampai je kolej , second class cancel . macam menyirap pon ade . 

p/s:Jangan nk ponteng class . Ni kolej , bukan sekolah

0 comments