Feeling 24



6 serangkai got married !

Saturday


Last Friday si Suziela pun akhirnya berkahwin. After 5 years in relationship. Apa yang jadi sepanjang lima tahun tu mencabar sangat tapi alhamdulillah, Izzat untuk dia. We happy for her. Tapi supposedly kami 6 serangkai jadi bridesmaid dia tapi disebebablah selisih faham between Dibah and Kamaliya, Kamaliya back off from being Suziela bridesmaid. Dulu plan macam macam bila suzie kawen nak buat gini nk buat gitu tapi nk buat macam mana bila dah tak kawan. Paling terkilan buat suzie bila sanding pun kamaliya tak pi. I hoped that everything will be back as usual like before eventhough i know it wouldn't happened between them two. Selamat pengantin  baru Suziela !
0 comments